Wedstrijdverslagen NSV JO15-1

Competitie: NSV JO15-1 tegen MOC'17 JO15-5 te NSV Nispen, zaterdag 11 mei 2019

Opstelling (4-3-3): Brad (1) - keeper, Sem (6) - laatste man, Mart (7) - voorstopper, Gijs (3) - linksback , Roel (14) - rechtsback, Joey (9) - linkshalf, Mees (10) - centrale middenvelder, Colin (5) - rechtshalf, Alexander (15) - linksbuiten, Thomas (8) - centrale spits en Ali (11) - rechtsbuiten.
Reserves: Guus (4) - Geert (2) en Max (12)
Gastspelers/reserves: Raul (13) en Wiebe (16)

Vandaag thuis tegen MOC, de nummer 2 in onze competitie, deze wedstrijd moeten we winnen om nog een goede kans te maken op het kampioenschap en MOC is een geduchte tegenstander...dus lekker voetballen, overspelen ("in de voeten") en er vanaf de eerste minuut tegenaan!

Eerste helft:

Net als vorige week, spelen we een sterk spel en domineren de wedstrijd, in de eerste paar minuten heeft Ali al 2 kansen...die er jammer genoeg niet in gaan. En dan in de 8e minuut moet Brad in actie komen en NSV redden van een (bijna eerste) tegendoelpunt. Het duurt even, maar in de 19e minuut is het dan toch raak: Ali in de 16 speelt op Thomas, die legt terug op Roel en Roel "poeiert" een hoge bal de rechterhoek van het doel in...de keeper van MOC kan er niet bij ende openingstreffer is gemaakt....het is 1-0.

In de 22e minuut de eerste wissel: Joey eruit en Guus erin.
In de 24e minuut de tweede wissel: Tomas eruit en Wiebe erin.

En zo'n 10 minuten later is het alweer rust...tussenstand dus 1-0. We gaan lekker, laten goed spel zien en de inzet van iedereen is meer dan goed...dus zo door gaan in de 2e helft en dan knallen we er nog zeker twee in.
Wissel: Colin eruit en Raul erin (rechtshalf).

In de tweede helft gaan we nog een versnelling hoger en komt MOC nauwelijks aan voetballen toe, NSV geeft ze geen ruimte en dat zien we dan ook in het resultaat...de hoogtepunten:
• 1e minuut: goed geplaatste voorzet van Raul, op de slof van Mees en Mees knalt de bal erin...2-0.
• 7e minuut: een ingooi komt via-via bij Raul terecht en hij kan schieten en scoort...en het is alweer 3-0.
• 10e minuut, wissel: Geert erin op rechtshalf. Raul naar middenveld (mid-mid) en Mees naar spits positie. Thomas komt eruit.
• 15e minuut: De bal wordt het 16-meter gebied van MOC ingespeeld, Mees legt de bal terug op Wiebe...die schiet en de keeper van MOC is kansloos…4-0.
• 17e minuut, wissel: Alex eruit, Guus naar voren en Max erin (linksback).
• 25e minuut: Geert en Wiebe eruit en Joey en Thomas er weer in.
• 29e minuut: Vrije trap genomen door Guus wordt weggewerkt en gaat richting achterlijn, wordt onderschept door Joey en teruggespeeld naar Thomas en die lost een schot, welke erin gaat...5-0.
• 33e minuut, dubbele wissel: Guus en Raul eruit en Ali en Colin erin.
• Gelijk een corner, door Mees genomen recht het doelgebied van MOC in en door Colin aangenomen wordt, die ziet een gat en schiet de bal in het doel...en op de valreep...6-0.
Deze hele tweede helft wordt bepaald door het spel van NSV, snelheid maar ook rust, geen haastig spel maar overspelen en elkaar vinden. Ook de verdediging, onder leiding van Sem is waterdicht. We nemen zelfs de tijd om de bal gecontroleerd terug te spelen op Brad (keeper doet ook mee...). Roel, Mart, Gijs en Max houden de achterlijn dicht en dat is te zien...want we houden de nul. Inzet en spel geweldig, goede wedstrijd gespeeld...zelfs complimenten gekregen van de coaches van MOC...op naar de laatste wedstrijd op 18 mei.

Competitie: Unitas JO15-4 tegen NSV JO15-1
zaterdag 30 April 2019
Uit naar Etten-Leur tegen Unitas JO15-4. Dit team staat er niet zo goed voor als unitas JO15-6, maar we mogen er niet vanuit gaan dat dit een makkie wordt..dus vanaf de eerste seconde er tegenaan!

Opstelling (4-3-3): Brad (1) – keeper, Guus (4) – laatste man, Gijs (3) – voorstopper, Geert (2) – linksback , Roel (14) – rechtsback, Joey (9) – linkshalf, Mees (10) – centrale middenvelder, Colin (5) – rechtshalf, Alexander (15) – linksbuiten, Thomas (8) – centrale spits en Ali (11) – rechtsbuiten.
Reserves: Max (2), Sem (6), Matthijs (7 – gastspeler) en Raul (13 – gastspeler).
Helaas ziek: Mart.

Eerste helft:
• 7e minuut: Colin pakt de bal af van zijn tegenstander, speelt de bal naar Thomas en die tikt door naar Ali. Een snelle actie van Ali en schot op doel heeft resultaat…het is 1-0.
• 11e minuut: Het duurt dus noet lang voordat de spits van Unitas doorbreekt en de verdediging acter zich laat en makkelijk kan scoren…alweer 1-1. (even de aandacht laten verslappen wordt dus afgestraft).
• 15e minuut – wissel: Gijs eruit, Guus een plek vooruit (voorstopper) en Sem erin als laatste man.
• 20e minuut – wissel: Geert eruit en Max erin.
• 25e minuut: gevaarlijk schot op het doel van NSV, prachtige redding van Brad die naar de bal duikt en de bal wegtikt. We proberen de bal nog weg te spelen, maar Unitas neemt balbezit en kan alsnog scoren…2-1.
• 27e minuut – wissel: Raul erin en Guus eruit.
• 30e minuut – wissel: Colin eruit en Matthijs erin.
• De eerste 15 minuten goed spel laten zien, maar het tegendoelpunt in de 1e minuut heeft NSV weer beinvloedt. Het ontbreekt ons weer aan inzet, de wil om duels te winnen en we zijn weer te gehaast tegen de bal aan het trappen. Unitas is net iets feller en alleen daarom staan ze met 2-1 voor, dus we weten wat ons te doen staat…
Wissels voor de 2e helft: Joey eruit en Gijs erin. Mees eruit en Guus erin.
• 7e minuut: Vanuit de achterhoede een lange bal op Guus en hij geeft een stekbal welke door Thomas wordt opgepakt en heel koletjes de bal in de goal van Unitas plaatst…2-2 (we staan weer gelijk).
• 10e minuut – wissel: Alexander eruit en Geert er weer in (rechtsachter). Matthijs gaat voorstopper spelen en Raul schuift op naar de centrale spits positie.
• Dan blijft het lang spannend, kansen genoeg voor NSV echter zonder resultaat. We hebben meer controle over de wedstrijd, Unitas komt wel door, maar zonder echt gevaarlijk te zijn.
• 25e minuut – wissel: Max eruit en Mees er weer in.
• 26e minuut: Eeen lange bal, welke door thomas wordt doorgekopt en bij Ali (zo’n 2 meter voor het 16-meter gebeid) in zijn voeten terecht komt. Ali gaat door het midden en met een prachtige solo actie speelt hij drie verdedigers van Unitas uit en lost een schot…goal !!! En het is 2-3.
• 28e minuut – publiekswissel: Ali eruit en Joey erin.
• We spelen de wedstrijd netjes uit, Unitas lijkt kapot te zijn len met 2-3 voorsprong voor NSV fluit uiteindelijk de scheidsrechter af.
Eerste helft goed begonnen, daarna op een tekort aan inzet op achterstand gekomen. Na de rust prima herpakt en een mooie, spannende 2e helft gespeeld. Dus verdiend gewonnen en 3 punten mee terug naar huis.

Competitie: NSV JO`15-1 tegen Roosendaal JO15-5
zaterdag 30 Maart 2019
Thuis tegen Roosendaal, ze staan (net als ons) in de top 3. Roosendaal heeft al laten zien te kunnen scoren, dus moeten we op onze hoede zijn.

Opstelling (4-3-3): Brad (1) – keeper, Roel (14) – laatste man, Mart (7) – voorstopper, Geert (2) – linksback , Colin (5) – rechtsback, Thomas (8) – linkshalf, Gijs (3) – centrale middenvelder, Guus (4) – rechtshalf, Alexander (15) – linksbuiten, Mees (10) – centrale spits en Joey (9) – rechtsbuiten.
Reserves: Ali (11) en Matthijs (6 – gastspeler).
Supporter: Max en Sem (beide geblesseerd).

Eerste helft:
• 10e minuut: Even niet opletten en de nr. 10 van Roosendaal breekt door over hun rechterkant. Gijs rent nog mee maar kan de tegenstander niet bijhouden…een schot en Brad wordt gepasseerd. Het is 0-1.
• 15e minuut: Wissel…Joey eruit en Ali erin.
• 20e minuut Wissel…Geert eruit en Matthijs erin.
• 21e minuut: vrije trap voor Roosendaal, de bal wordt in het 16-meter gebied. geschoten en een speler van Roosendaal tikt in…het is 0-2.
• Direct daarna zetten we Matthijs als laatste man en gaat Roel naar de linksback positie.
• Deze eerste helft een aantal goede kansen gehad, maar niet afgemaakt. Zelfs een bal op de paal, die er in de rebound ook niet in ging. De keeper van Roosendaal heeft een aantal prima reddingen gedaan, overigens moest ook Brad een aantal keer ingrijpen. In ieder geval gaan we met een 0-2 achterstand de rust in.
Wissels voor de 2e helft: Joey komt erin voor Gijs (rechtshalf) en Geert komt erin voor Mart (voorstopper). Bespreking in de kleedkamer: we zullen meer druk moeten zetten, de bal in de voeten spelen, sneller reageren en ons niet meer laten verrassen door de (snelle) spitsen van Roosendaal.
• 12e minuut: Wissel..Alexander eruit, Thomas schuift op naar de linksbuiten positie en Gijs komt erin (linkshalf).
• 20e minuut: Wissel: Colin eruit en Mart erin.
• 22e minuut: Guus weer met een snelle actie, maar wordt onderuit gehaald in “de 16” en NSV krijgt een penalty. Deze wordt genomen door Gijs, gaat richting rechterhoek, de keeper tikt de bal nog aan maar belandt in het doel…1-2.
• De wedstrijd ligt weer open en in de 30e minuut speelt Joey de bal diep naar Ali. Ali snelt vooruit, gaat de rechterhoek in, geeft een voorzet, Mees tikt aan en Guus krijgt de bal goed op zijn voet en knalt deze het doel in….2-2.
• Het blijft nog spannend, kansen voor beide partijen, ook Roosendaal een bal op de paal deze 2e helft. Brad moet ook nu weer een aantal keer de redding brengen en voorkomt daarmee de tegendoelpunten.
Goed hersteld in de tweede helft, waar NSV de overmacht had. Deze keer geen 3 punten maar verdiend gelijk spel en ieder 1 punt. NSV gaat op kop (met een wedstrijd meer gespeeld), volgende week naar Unitas (het andere Unitas JO15-team)…dat worden belangrijke punten.

Competitie: NSV JO15-1 tegen DSE JO15-2
zaterdag 23 Maart 2019
Deze keer een kort verslag…alleen de highlights, prima wedstrijd gespeeld, inzet van iedereen was goed en het resultaat (5-0) daarom ook naar verwachting.

Opstelling (4-3-3): Brad (1) – keeper, Sem (6) – laatste man, Mart (7) – voorstopper, Geert (2) – linksback , Roel (14) – rechtsback, Gijs (3) – linkshalf, Mees (10) – centrale middenvelder, Colin (5) – rechtshalf, Ali (11) – linksbuiten, Thomas (8) – centrale spits en Alexander (15) – rechtsbuiten.
Reserve: Guus (4) en Joey (9).
Supporter: Max (met langzaam herstellende teen).

Eerste helft:
• 9e minuut: Alexander wordt aangespeelt en versneld over rechts, geeft een voorzet en de bal komt bij Ali in de voeten en die tikt handig in de linkerhoek (1-0).
• 15e minuut: dubbele wissel, Ali eruit en Joey erin / Gijs eruit en Guus erin.
• 25e minuut: actie van Mees in de 16, hij schiet de bal en de keeper houdt deze tegen, maar in de rebound alsnog gescoord…2-0
• In deze eerste helft is één van de DSE spitsen maar een enkele keer in het 16-meter gebied, bij één van deze acties springt Brad naar de bal en komt in botsing met de speler van DSE. Komt behoorlijk hard aan en onze keeper moet even verzorgd worden, maar speelt daarna weer (gewoon) door.

Met deze score gaan we de rust in en doen we nog een dubbele wissel. Mees eruit en Ali er weer in en Geert eruit en Gijs er weer in. Gijs gaat rechtsback en Roel naar de linkerkant (linksback).
• De eerste 15 minuten gebeurd er niet veel, wel wat kansen maar geen
• 15e minuut: weer een dubbele wissel, Alexander eruit en Mees erin / Colin eruit en Geert erin.
• 20e minuut: Joey wordt aangespeeld, neemt de bal mee door het midden en komt tot dicht bij het doel en tikt de bal zonder al teveel moeite in…3-0.
• 25e minuut: Thomas in de aanval maar wordt in het 16-meter gebied onderuit gehaald en de scheids legt de bal op de stip. De penalty wordt genomen door Gijs en die poeiert de bal in de rechterhoek…4-0.
• Maar 1 keer is DSE gevaarlijk, Brad moet uitkomen en de spits knalt de bal op de paal en wordt weggewerkt door de verdediging.
• 27e minuut: Thomas eruit en Alexander erin / Mart eruit en Colin erin
• 30e minuut: Geert en Colin er weer uit en Thomas en Mart er weer in.
• 33e minuut: Bal wordt uitgetrapt, Guus vangt de bal op maakt en steekballetje op Ali. Ali versneld en schiet…5-0.
Mooi resultaat en de 3 punten blijven in Nispen.

Competitie: Klundert JO15-2 -NSV JO15-1
zaterdag 09 Maart 2019
Vandaag uit naar Klundert, onstuimig weer. Behoorlijk wat wind, maar het is in ieder geval droog. Wel veel regen gevallen, dus een nat veld en dat betekent een bal die niet makkelijk doorrolt. 

 

Opstelling: (4-3-3):Brad (1) – keeper, Sem (6) – laatste man, Geert (2) – voorstopper, Mart (7) – linksback , Roel (14) – rechtsback, Gijs (3) – linkshalf, Mees (10) – centrale middenvelder, Colin (5) – rechtshalf, Guus (4) – linksbuiten, Thomas (8) – centrale spits en Joey (9) rechtsbuiten.

Brad kiest voor de veld-helft waarmee we windaf spelen, dus hier zouden we ons voordeel mee moeten kunnen doen. NSV zet direct de aanval in en in de 2e minuut krijgen we een corner mee. Deze wordt perfect genomen door Mees en de bal gaat over de hoofden van iedereen in het doelgebied heen. Daar staat Joey bij de tweede paal, raakt vol de bal met zijn voet en schiet deze in het doel…het is 0-1.
Na 15 minuten wisselen we Geert en komt Matthijs erin. In de 20e minuut een dubbele wissel: Sem eruit en Geert er weer in (Geert als voorstopper en Matthijs zakt naar de positie als laatste man). Ali komt erin voor Joey.
We spelen het eerste gedeelte van deze wedstrijd voornamelijk op de helft van Klundert en hebben ontzettend veel kansen, maar de bal gaat er niet in (wordt over en/of naast geschoten of zijn niet hard genoeg en worden dan onderschept door de keeper). We benutten het voordeel van de wind in de rug niet optimaal, het had makkelijk 0-6 kunnen zijn en gaan we dus met een marginale 0-1 voorsprong de rust in.

Tweede helft: Colin is gewisseld voor Joey (rechtshalf). Na 10 minuten wordt Mees hard op zijn enkel geraakt en moet met een blessure het veld verlaten. Sem komt erin en Gijs gaat naar de centrale middenveld positie. We zijn even de kluts kwijt en Klundert kan in de 14e minuut doorbreken, de rechterspits van Klundert krijgt de bal, snelt door en kan zonder al te veel problemen scoren…1-1.
Twee minuten later (16e minuut) is het Thomas die scoort, echter de bal wordt afgekeurd vanwege buiten spel. In de 20e minuut is het Sem (die nog behoorlijk verkouden is) gewisseld wil worden en komt Mees er weer in. Gijs gaat weer terug naar linkshalf en Mees centraal. En een minuutje later is het Mees die de bal over de grond vanaf ver buiten het 16 meter gebied op doel schiet, de bal stuitert over het natte gras en de keeper van Klundert duikt…maar de bal gaat over de doellijn…1-2. De verdediging (Mart, Roel, Geert en Matthijs )houden de spelers van Klundert goed tegen en voorkomen dat er een tweede tegendoelpunt valt. In de 25e minuut rent Ali met de bal richting doel en wordt vlak voor het 16 meter gebied onderuit gehaald. De vrije trap genomen door Mees, kaatst op spelers van Klundert. Guus ziet zijn kans, pakt de bal op en schiet op de goal van Klundert…kansloze keeper en het is 1-3. Zo’n 5 minuten later krijgt Ali de bal over de rechterkant, hij rent met de bal de hoek in, draait naar binnen en geeft een voorzet die weer bij Guus terecht komt en hij schiet de bal bovenin het net…1-4.

Een wedstrijd met een verschillend spel, de eerste 15 minuten van de 1e helft prima spel, daarna hebben we moeite om onze kanen af te maken. Een moeizame eerste 20 minuten in de tweede helft en daarna herpakken we ons weer en knallen er, in een kwartiertje tijd, drie in. Mooie overwinning en we nemen dus weer 3 punten mee terug naar NSV.

Competitie: Unitas JO15-6 tegen NSV JO15-1
zaterdag 16 februari 2019
Vandaag uit naar Unitas, prachtig weer…dus daar gaat het niet aan liggen. 

 

Opstelling: (4-3-3): Brad (1) – keeper,  Sem (6) – laatste man, Geert (2) – voorstopper, Roel (14) – linksback, Max (12) – rechtsback, Guus (4) – linkshalf, Gijs (3) – centrale middenvelder, Colin (5) – rechtshalf, Alexander (15) – linksbuiten, Mees (10) – centrale spits en Joey (9) rechtsbuiten.

De eerste 20 minuten van deze 1e helft tekent zich met zenuwachtig voetbal, we spelen niet over en schieten de bal maar wat naar voren. Dus ook geen resultaat, wel wat kansjes die er niet in gaan. Ook Unitas krijgt af en toe een kans en Brad moet tot drie keer toe ingrijpen. In de 20e minuut wordt Colin gewisseld voor Ali, die op zijn beurt in de spits gaat spelen, Mees zakt naar centaal en Gijs naar de rechtshalf positie.  Ook Roel en Alexander wisselen van positie, dus Roel nu linksbuiten en Alex naar linkshalf. In de 22e minuut ineens een snelle actie van Roel, hij speelt Ali aan en die scoort…maar het doelpunt wordt afgekeurd omdat er gevlagd is voor buiten spel.  In de 27e minuut moet Sem een spits onderscheppen, hij maakt een sliding op de bal, maar de spits van Unitas valt en krijgt een vrije trap mee en Sem kan met een gele kaart 10 minuten van het veld af. We houden stand en gaan dus met 0-0 de rust in.

In de 2e helft niet veel beter spel zien, we spelen met 10 man dus hebben daarmee ook niet het voordeel. In de 5e minuut krijgen we een corner tegen. De bal komt voor de goal terecht, een schot van Unitas komt tegen het hoofd van Guus. De bal wordt in de kleine ruimte op en neer getrapt en Brad tikt de bal weg van de doellijn, maar een Unitas speler kopt de bal terug en deze gaat erin…1-0.

Een minuutje later mag Sem er weer in en spelen we terug 11 tegen 11.

In de achtste minuut komt Thomas erin en gaat Joey naar de bank. Het blijft ping-pong voetbal en we komen dus niet verder…het ziet er bijna naar uit dat we deze wedstrijd dan toch gaan verliezen (?) Pas in de 28e minuut speelt Gijs Ali aan, die kan doortikken naar Mees en Mees schiet de gelijkmaker in…het is 1-1.

Unitas had nog wat kansen, waarvan er één was die tot twee keer toe op de paal kwam…maar de eindstand blijft 1-1.

Met veel geluk (i.p.v. voetballen) komen we er met een gelijk spel vanaf. Er is nog wat werk aan de winkel om volgende wedstrijd als een team op het veld te staan…

Competitie: NSV JO15-1 tegen Victoria’03 JO15-2 te NSV Nispen, zaterdag 9 februari 2019
Eerste wedstrijd van deze competitie (5e klasse -04). 

 

Opstelling (4-3-3): Brad (1) – keeper,  Sem (6) – laatste man, Geert (2) – voorstopper, Max (12) – linksback, Guus (4) – rechtsback, Gijs (3) – linkshalf, Mees (10) – centrale middenvelder, Colin (5) – rechtshalf, Alexander (15) – linksbuiten, Thomas (8) – centrale spits en Joey (9) rechtsbuiten.

Reserve: Ali (11), Mart (7) en Roel (14).

We gaan van start en zetten de aanval in, in de 3e minuut is het al raak…een voorzet van Joey vanaf de rechterkant en Mees staat rond de 16 meter lijn in het midden en schiet de bal in het doel…het is 1-0.

De stand houden we enige tijd, Victoria voert de druk op en we hebben moeite om het spel te beheersen, opeens is de inzet veel te laag en zijn we niet aan het voetballen. In de 20e minuut wisselen we Gijs, gaat Joey linkshalf spelen en komt Ali erin als rechterspits. Zo’n 5 minuten later (25e minuut) wordt er door Victoria een lange bal op de rechterspits gespeeld, hij versneld met de bal en Sem kan hem net niet bijhouden…een schot en Brad is kansloos…1-1. In de 28e minuut komt Roel erin en gaat Max eruit. De stand blijft 1-1 en daar gaan we de rust mee in.

2e helft: Alexander en Colin (blessure) worden gewisseld voor Mart en Gijs (Joey schuift op naar de linksbuiten positie).

NSV neemt het initiatief vrijwel direct en de bal komt bij Ali terecht (rechterkant), Ali speelt naar Thomas, Thomas tikt door naar Mees en de assist van Mees naar de linkerkant op Joey en die ziet zijn kans, schiet en scoort met een schot in de hoek…2-1 (binnen 30 seconden).

In de 5e minuut wisselen we Guus en komt Max er weer in. En dan in de 15e mimuut een steekbal van Mees op links naar Joey en Joey kan weer schieten. Een hoge bal, de keeper kan er niet bij, Ali wil de bal er nog in lopen, maar deze was al over de doellijn..3-1.

Kort daarna een “publiekswissel”, Joey eruit en Alexander er weer in.

Maar in de 18e minuut komt de rechtsbuiten van Victoria gevaarljk door op onze helft, een goed geplaatste voorzet en een (lage) kopbal van de centrale spits van Victoria belandt achter Brad in de goal…3-2. Het spel ligt weer open, in de 20e minuut Guus er weer in en Thomas eruit. NSV heeft flink wat kansen om te scoren, maar de bal gaat naast, over of wordt niet hard genoeg geschoten. De keeper van Victoria weet bal na bal te onderscheppen en ook Brad moet 2 tot 3 keer ingrijpen (met prima reddingen).

We houden de 3-2 stand en hebben de eerste 3 punten dus “in the pocket”! Spannende wedstrijd, met een mooie tweede helft en verdiend gewonnen.

Competitie: NSV JO15-1 tegen METO JO15-2 te NSV Nispen, zaterdag 3 november 2018 om 10:00 uur. 

 

Opstelling (4-3-3): Brad (1) – keeper, Sem (6) – laatste man, Geert (2) – voorstopper, Roel (13) – linksback, Max (12) – rechtsback, Joey (9) – linkshalf, Gijs (3) – centrale middenvelder, Mart(7) – rechtshalf, Alexander (15) – linksbuiten, Mees (10) – centrale spits en Thomas (8) rechtsbuiten.
Reserve: Ali (11) en Colin (5). Guus (4) is helaas ziek vandaag.

Op papier moet deze wedstrijd een makkie worden, dus dubbele cijfers moet mogelijk zijn, maar laten we ons niet in de eerste minuten verrassen…zoals wel vaker gebeurd is. De verwachtingen worden waargemaakt, weer een tegenstander waar we makkelijk van kunnen winnen en dat blijkt! De doelpunten vliegen weer om de oren…hieronder een korte weergave van de highlights:

• 5e minuut: Hier krijgen we alweer de derde corner en deze wordt genomen door Mees. De bal wordt uit de 16 gespeeld, maar dan is het Max die de afvallende bal voor zijn voeten krijgt en schiet…het is 1-0.
• 15e minuut, wissel: Mart eruit en Ali erin, Mees zakt naar middenveld en Ali als centrale spits.
• 18e minuut: een diepe bal van Gijs op Mees die vanaf linksvoorin een voorzet geeft en Ali tikt in…2-0.
• 20e minuut: Een steekbal van Geert door het middenveld en Ali kan weer trappen…3-0.
• 32e minuut: Colin speelt de bal op Thomas en Thomas legt terug op Joey…een 1-2-tje en Thomas krijgt de bal terug aan de rechterkant en kan de bal hoog over de keeper schieten…4-0.
Dan gaan we de welverdiende rust in, de spirit zit er goed in en grapjes worden gemaakt…op naar dubbele cijfers. Wissel voor de 2e helft: Mart komt er weer in en gaat Max gaat eruit (rechtsback).
• Na 5 minuten spelen is het druk in het 16 meter gebied van METO, Ali krijgt de bal en draait om, kan met links schieten en scoort…5-0.
• 9e minuut: De bal wordt goed uitgespeeld door NSV, komt weer bij Ali terecht en kan weer gelijk met links schieten…6-0.
• 14e minuut, wissel: Thomas eruit en Geert erin. Sem gaat naar de positie van Thomas (rechtsbuiten) en Geert laatste man.
• Tussendoor moet Brad nog een keer ingrijpen, als we wat staan “te klungelen” achterin…maar met een luid “LOS” kan hij de bal veilig stellen.
• 21e minuut: Ali geeft een voorzet vanaf de rechterkant en Joey kan, voor de goal in de 16, de bal inschieten…7-0.
• 23e minuut: Roel komt snel doorgebroken over rechts, een 1-2-tje met Joey en de bal wordt terug gespeeld op Mart en die kan knallen (hoge bal) en de keeper is kansloos…het is 8-0.
• Direct daarna een wissel: Sem eruit en Max er weer in (rechtsbuiten).
• 33e minuut: Gijs speelt Ali aan en Ali kan de bal weer op het doel van METO schieten, raakt een verdediger, de bal verandert van richting en gaat via binnenkant paal in het net…9-0.
• 34e minuut: Laatste actie…vanaf de rechterkant schiet Max de bal naar het midden en speelt Ali aan.. Ali kan weer indraaien en weer een schot met zijn linkerbeen/-voet en het is 10-0…de eindstand.
Het resultaat zoals de doelstelling was in de rust, 3 punten blijven in Nispen en het doelsaldo is aangevuld. Onze 36 doelpunten, tot nu toe in deze competitie, is het hoogste getal. We blijven echter in de stand nog op de 3e plaats staan, Beek Vooruit JO15-3 en MOC JO15-7 op plaats 2 en 1 op basis van punten.

Volgende week uit tegen Grenswachters JO15-1G (9e plaats in de stand).

Competitie: NSV JO15-1 tegen MOC'17 JO15-7 te NSV Nispen, zaterdag 13 oktober 2018 om 10:00 uur.

Opstelling (4-3-3): Brad (1) - keeper, Sem (6) - laatste man, Geert (2) - voorstopper, Max (12) - linksback, Roel (13) - rechtsback, Mees (10) - linkshalf, Gijs (3) - rechtshalf, Joey (9) - middenvelder, Alexander (15) - linksbuiten, Ali (11) - centrale spits en Thomas (8) rechtsbuiten.
Reserve: Colin (5), Guus (4) en Mart (7).

Deze wedstrijd tegen de koploper, dus dat gaat niet makkelijk worden, toch gaan voor de winst..dus er tegenaan.

Maar in de 3e minuut is het al raak, de spits van MOC krijgt de bal aangespeelt en kan doorlopen tot in het doelgebied. Lost een schot en die komt netjes in de hoek van het doel terecht...het is al 0-1.
Na 12 minuten spelen wisselen we Geert voor Guus.
In de 19e minuut aeen hard schot op het doel van Bard, Brad duikt en kan voorkomen dat de bal over de lijn gaat, maar hij heeft de bal niet (klem)vast en een speler van MOC tikt de bal in de rebound erin...0-2.
In de 22e minuut Mart erin voor Gijs en Colin erin voor Joey, Mees gaat naar centraal middenveld en Colin op de linkshalf positie.
Nog even doorspelen waar we nogal wat kansen laten liggen, de bal gaat het doel van MOC niet in en dan de rust in met 0-2 achterstand.

Tweede helft, na 5 minuten wissels: Geert erin en Max eruit, Gijs erin en Ali eruit (Mees gaat in de spits en Gijs centraal) en Joey erin voor Thomas.
We weten ternauwernood te voorkomen dat MOC scoort, maar benutten zelf onze kansen niet. Slappe ballen schieten op doel en een keeper bij MOC van 2.06 meter...dan is scoren niet makkelijk. In de 17e minuut Ali erin en Alexander eruit, ook Mees eruit en Thomas er weer in. Zo'n 5 minuten later Roel eruit en Alexander er weer in en Sem eruit en Mees erin centraal, Guus gaat naar laatste man en Gijs voorstopper.
In de 25e minuut wordt Alexander onderuit gehaald en krijger we een vrije trap mee, Mees neemt deze met een schot op doel, maar de keeper duikt en kan de bal aantikken. Drie minuten later is de wetrijd gespelt, de spits van MOC verrast onxe verdediging en breekt door, speelt Bard uit en scoort...0-3.

MOC was duidelijk het betere team, we hebben gestreden maar we misten de overtuiging en de wil om te scoren...dus gaat MOC er met 3 punten vandoor en zakt NSV in de stand.

Competitie: Vivoo JO15-1G tegen NSV JO15-1 te Huijbergen, zaterdag 6 oktober 2018 om 11:00 uur. 

 

Opstelling (4-3-3): Brad (1) – keeper, Sem (6) – laatste man, Colin (5) – voorstopper, Roel (13) – linksback, Max (12) – rechtsback, Guus (4) – linkshalf, Gijs (3) – rechtshalf, Mees (10) – middenvelder, Alexander (15) – linksbuiten, Ali (11) – centrale spits en Thomas (8) rechtsbuiten.
Reserve: Geert (2), Joey (9) en Mart (7).

In deze wedstrijd regent het doelpunten, Vivoo is duidelijk niet sterk genoeg voor NSV en geeft ons teveel ruimte om te voetballen…daarom in dit wedstrijdverslag een opsomming van de goals en wissels.

• 3e minuut: Thomas krijgt een lange bal aangespeelt over de rechterkant, geeft een prima voorzet in het doelgebied en Ali scoort (0-1.)
• 8e minuut: De bal wordt slecht uitgenomen door de keeper van Vivoo en Thomas onderschept de bal, loopt de 16 in en schiet behendig in de hoek (0-2).
• 15e minuut: Voorzet van Guus over de linkerkant, Thomas krijgt de bal maar de verdediging maakt het hem moeilijk om te scoren…dus tikt Thomas de bal iets terug naar Ali en die schiet (0-3).
• 19e minuut: Een afstandsschot van Ali (waar kwam die vandaan?) en het is 0-4.
• 20e minuut: Wissels…Mart voor Gijs, Joey voor Thomas en Geert voor Guus.
• 23e minuut: fout in de verdediging van Vivoo, Alexander pakt de bal op en tikt zonder veel moeite de bal in (0-5).
• 31e minuut: Even verslapt de scherpte bij NSV, Brad neemt uit en speelt een korte bal op Sem, deze wordt door een spits van Vivoo onder druk gezet en Sem speelt terug op Brad…maar Brad kan niet bij de bal en een andere spits van Vivoo grijpt zijn kans en scoort (1-5).
• In de 32e minuut wordt Joey er onderuit gehaald in het 16 meter gebied van Vivoo…een penalty. Genomen door Mees , maar gaat naast, dus de rust in met en 1-5 voorsprong.
In de rust wisselen we Thomas voor Ali, Guus voor Sem en Gijs voor Mees.
• 1e minuut: Thomas krijgt de bal aangespeelt in de 16, het is druk en Thomas tikt terug op Geert en die lost een hoog schot op de goal welke er mooi in gaat (1-6).
• 3e minuut: Een lange bal van Mart op Thomas over de rechterkant, Thomas loopt de 16 in, speelt de keeper van Vivoo uit en weer een doelpunt (1-7).
• 20e minuut: wissels…Sem voor Roel (Guus gaat van laatste man naar linkshalf en Sem weer op zijn vertrouwde positie als laatste man), Ali komt er weer in voor Alexander en Mees voor Mart (Gijs gaat naar de rechtshalf positie en Mees centraal).
• 21e minuut: Joey komt doorgebroken over rechts, geeft een assist op Mees en Mees tikt in (1-8).
• 23e minuut: Ali over links met een pracht van een voorzet en Joey schiet in 1 keer de bal bovenin het net (1-9).
• Dan in de laatste minuut is het Guus die over de linkerkant met de bal komt aangesneld en weet helemaal tot het doelgebied van Vivoo te komen, hij lost een hard schot en komt op de binnenkant van de lat terecht, maar gaat net niet over de lijn…het blijft dus 1-9 (de eindstand).
Prima resultaat, 3 punten mee naar Nispen en een geweldig doelsaldo. Ook onze verdedigers (Colin, Max, Roel en Sem) uiteraard goed gewerkt…Brad heeft weinig te doen gehad, maar als het nodig was dan was hij er ook. Volgende week tegen.