Op 15-2-21 bestaat NSV officieel 100 jaar! Dit is een fantastisch jubileum waarbij NSV groots gaat uitpakken. De commissie NSV100 is al ruim 3 jaar in vergadering om voor dit feestelijke jaar een fantastisch programma in elkaar te zetten voor iedereen. Helaas is het programma voor alle jubileumactiviteiten al meerdere malen op de schop gegaan, vanwege het Coronavirus, wat zich aan het begin van ons jubileumseizoen de kop opstak. Via deze pagina zullen we jullie op de hoogte van alle evenementen die alsnog te gebeuren zullen staan om het 100-jarig bestaan groots te vieren.

Vorig jaar is het feestjaar afgetrapt met een zeer succesvol verlopen jeugdkamp, en we hopen dan ook dat de situatie rondom het coronavirus zich in de loop van dit voorjaar gaat verbeteren, dat we ook alle andere geplande activiteiten doorgang kunnen laten vinden. Helaas hebben we ook de komende tijd nog te maken met de nodige beperkingen, waardoor we ervoor gekozen hebben om de activiteiten allemaal door te schuiven. NSV bestaat 100 jaar, en dat gaat hoe dan ook nog goed gevierd worden!

Voor het laatste nieuws met betrekking tot NSV100: volg ons op Instagram @nsv­_100 en onze Facebook pagina  @NSV100

Agenda 2020-2021

  • 19-20-21 Februari: Officieel Jubileumweekend met presentatie Jubileumboek en start verkoop
  • 29 Mei: NSV Sportdag
  • 5 Juni: Reunie
  • 17-18-19-20 Juni: Feestweekend met oa. seniorenmiddag, receptie, huldiging KNVB- en clubjubilarissen, première NSV100-Documentaire, zeskamp en speciale jubileumwedstrijd en grootse feestavond.

Het comité bekijkt per activiteit de mogelijkheden, gegeven de situatie en richtlijnen rondom het coronavirus. Een aantal van de geannuleerde evenementen zullen ook na de zomer van 2021 nog gepland worden.

We maken er sowieso een gedenkwaardig jubileum van!