Wedstrijdverslagen NSV JO17-2

Zaterdag 15 februari 2020 (11:30 uur):  NSV J017-2 tegen DSE JO17-1 (Competitie)
 
Opstelling (4-3-3): Brad (1) - keeper,  Sem (6) - laatste man, Thomas (8) - voorstopper, Roel (14) - linksback , Mart (7) - rechtsback, Gijs (3) - linkshalf, Mees (10) - centrale middenvelder, Lars (4) - rechtshalf, Alexander (15) - linksbuiten, Joey (9) - rechtsbuiten en Ali (11) - centrale spits. 
 

Reserve: Colin (5), Geert (2) en Max (12)

Allen aanwezig.

 

Eerste helft:

In de 5e minuut is het NSV die scoort, Ali krijgt de bal in de 16 en schiet een hoge bal op doel…wordt nog aangetikt door de keeper van DSE maar gaat erin...het is 1-0. Maar 5 minute later scoort DSE de gelijkmaker, een hard schot, van net buiten het 16-meter gebied is niet te houden..1-1.

In de 12e minuut moet Bard (voor de 2e keer) hard ingrijpen, hij redt de bal maar wordt geraakt door de spits en moet zich laten behandelen voor zijn blessure.

In de 20e minuut is het de linkerspits van DSE die een (lange) bal krijgt aangespeeld en door de verdediging van NSV heen breekt en scoort...het is 1-2. Eerste wissel in de 21e minuut: Lars eruit en Geert erin.

27e minuut: vrije trap voor DSE, komt bij de centrale spits van DSE terecht, Thomas kan er niet bij en de spits scoort...1-3.

30e minuut: weer die spits van DSE, een poeier net buiten de 16 en in het doel...1-4

33e minuut: een aanval van DSE deze keer weer eens over links, een schot en het is 1-5

Dubbele wissel: Thhomas eruit - Max erin  en Gijs eruit - Colin erin  (Geert gaat naar de voorstopper positie en Max rechtsachter)

In de 35e minuut moet Mart net veld verlaten met een blessure en komt Lars er weer in.

37e minuut: Ali komt door over links, geeft een goed geplaatste voorzet de 16 in en Alex maakt een treffer...2-5.

Kort daarna gaat Sem er onderuit in en duel en moet met een schouder blessure het veld verlaten.

Net voor einde eerste helft is het NSV die nog even het derde doelpunt scoort, maar wordt afgekeurd vanwege buitenspel...dus gaan we met een 2-5 achterstand de rust in. 

 

 

Tweede helft:

Brad is gewisseld voor Guus (Brad had teveel last van zijn blessures opgelopen in de eerste helft).

Maar in de 1e minuut van de 2e helft is het al raak, de spits van DSE spelt de verdediging uit met een kopballetje en schiet in de hoek...2-6.

50e minuut: Penalty voor DSE, maar Guus houdt deze en het wordt een corner.

51e minuut, wissel: Joey eruit en Gijs erin.

53e minuut: DSE speelt een lange bal over links en een voorzet in de 16...een schot en het is alweer 2-7.

55e minuut, wissel: Mees eruit en Mart erin

69e minuut, wissel: Alexander eruit en Joey erin.

70e minuut: verdediging van NSV weer (handig) uitgespeelt door DSE aanvallers...laatset doelpunt van deze wedrtirjd. Het is 2-8.

 

Weer verloren, slechte eerste helft…tweede helft iets beter, maar teveel last van allerlei blessures (fysiek een behoorlijk intense wedstrijd).

 

Zaterdag 8 februari 2020 (13:30 uur): Unitas JO17-6 tegen NSV J017-2 (Competitie)
 
Na een lange winterstop en de eerste wedstrijd van het Nieuwe jaar afgelast, nu dan toch eindelijk weer eens een wedstrijd.

 
Opstelling (4-3-3): Brad (1) - keeper,  Sem (6) - laatste man, Mart (7) - voorstopper, Max (12) - linksback , Geert (2) - rechtsback, Gijs (3) - linkshalf, Raul (11) en Mees (10) - centrale middenvelders, Colin (5) - rechtshalf, Alexander (15) - linksbuiten, Joey (9) - rechtsbuiten en Thomas (8) centrale spits. 

Reserve: Ali (11)

Niet aanwezig: Lars (4) en Roel (14)

 

Eerste helft:

Er zit snelheid in de wedstrijd, de druk op NSV is groot...maar we houden stand en er zijn zelfs kansen voor ons team. In de 15e minuut een bal op de lat van NSV, komen we even goed weg. 

Dan 2 minuten later (17e mnuut) toch een uitbraak van unitas over rechts, gevolgd door een goed geplaatste voorzet en een schot op doel...het is 1-0.

Innde 23e minuut wordt onze verdediging uitgespeld op het middenveld, net voor de 16 meter lijn en weer een hard schot van afstand...2-0.

Wissel in 25e minuut: Colin eruit en Ali erin (Joey zakt naar rechtshalf en Ali rechtsbuiten.

In de 36e minuut moet Gijs eruit met een blessure en komt Colin er weer in.

We gaan de rust in met 2-0 achterstand.

 

Tweede helft:

Hoewel we behoorlijk hard werken om tegenstand te bieden, lukt het niet om tot scoren te komen. 

Unitas daarintegen is ons een aantal keer te slim af:

50e minuut: Aanval over links en we worden uitgespeeld, voorzet in de 16 en het is 3-0.

70e minuut: Weer over links loopt een spits naar het 16 meter gebied en wordt de bal door een andere aanvaller het doel "ingelopen"...4-0.

72e minuut: Met 3 spitsen zet Unitas de aanval in en zijn niet te stoppen...5-0.

78e minuut: Unitas pakt de bal af van de verdediging van NSV en schiet...6-0.

Met 6-0 verlies van het veld af...jammer. Maar we hebben er wel voor "gevochten", Unitas zat iets beter in het spel en was net iets feller.

 

Op naar de volgende wedstrijd!

Opstelling (4-3-3): Guus (1) - keeper,  Matthijs (7) - laatste man, Sem (6) - voorstopper, Max (12) - linksback , Geert (2) - rechtsback, Gijs (3) - linkshalf, Thomas (8) - centrale middenvelder, Lars (4) - rechtshalf, Alexander (15) - linksbuiten, Mees (10) - spits en Joey (9) - rechtsbuiten. 

Reserve: Brad (11) en Colin (5)

Supporter: Roel (14)

Niet aanwezig: Ali (11) en Mart (7) - blessure.

Uitgestelde wedstrijd, omdat Moerse Boys niet genoeg spelers had op zaterdag 7 December...nu dus inhalen. Moerse Boys staat op de laatste plaats in de competitie, dit zou een kans moeten zijn voor NSV om de wedstrijd met winst af te sluiten...dus aan de bak.

Eerste helft:

Het spel is niet geweldig, maar van beide kanten niet. In de 10e minuut en lange bal op Mees, die breekt met een solo actie door de zwakke verdediging van Moerse Boyse en scoort...1-0 voor NSV.

NSV blijft de druk opvoeren, maar maakt de kansen niet af...de bal wordt niet goed aangenomen, we spelen elkaar niet in de voeten. Gelukkig is Moerse Boys helemaal niet sterk...dus met twee reddinkjes van Guus, blijft het 1-0 tot de rust.

Tweede helft:

Wissel: Lars eruit en Colin erin. Mees gaat naar het middenveld en Thomas in de spits.

In de 5e minuut: een pass op Alex, die schiet een hoge bal op goal en wordt nog net aangeraakt door de keeper van Moerse Boys, maar gaat er overheen en komt in het doel terecht..2-0.

7e minuut, wissel: Max eruit en Brad erin. Brad gaat rechtsbuiten spelen en Joey zakt naar linksachter.

Dan in de 15e minuut is NSV een beetje lackoniek met uitverdedigen, Sem maakt een inschattingsfout en speelt de bal te rustig weg. De spits van Moerse Boys neemt balbezit en snelt op het doel van NSV af, Guus is kansloos..het is 2-1.

In de 20e minuut, een steekbal van Brad op Alex en die gaat via de linkerkant richting de 16 van de tegenstander...schiet en scoort weer...3-1.

Zo'n 5 minuten later een doeltrap voor Moerse Boys, deze wordt onderschept door Alex en die speelt de verdediging van Moerse Boys weer uit en maakt zijn derde doelpunt...4-1.

Wissel in de 27e minuut: Mees eruit en Lars erin.

In de 30e minuut nog een kans voor NSV: Alex gaat met de bal over links en geeft een voorzet, Lars raakt de bal en deze schampt via buitenkant paal over de achterlijn...bijna gescoord.

Vijf minuten voor tijd (35e minuut) moet Sem het veld verlaten met een blessure en komt Max er weer in (Geert schuift op naar de voorstopper positie en Max gaat rechtsachter spelen).

De scheids fluit op tijd af en NSV houdt 3 punten in Nispen.

Zaterdag 2 december 2019 (19:30 uur): Devo JO17-2 tegen NSV J017-2 (Competitie)
 
 
Opstelling (4-4-2): Brad (1) - keeper,  Geert (2) - laatste man, Guus (7) - voorstopper, Max (12) - linksback , Roel (14) - rechtsback, Gijs (3) - linkshalf, Raul (11) en Mees (10) - centrale middenvelders, Colin (5) - rechtshalf, Alexander (15) en TJ (6) - spitsen.

Reserve: Joey (9), Lars (4), en Thomas (8)

Niet aanwezig: Ali (11) en Mart (7) - blessure en Sem (6) - ziek

Eerste helft:

Na 10 minuten spelen al gelijk de eerste wissel: Roel eruit (met blessure) en Thomas erin.

In de 14e minuut een corner voor Devo, Brad tikt de bal aan, maar deze stuit op het gras en gaat net over de doellijn heen. Brad pakt hem nog, maar de scheids fluit voor een doelpunt...1-0.

De rest van de eerste helft gaat het spel wat op en neer, maar geen echte scoringskans voor NSV.

In de 24e minuut nog een wissel: Gijs eruit en Joey erin.

 

Tweede helft:

Wissel: Colin eruit en Gijs erin.

In de 5e minuut: de rechterspits van Devo breekt door en lost een schot, Brad kan de de bal nog net raken, maar dezebelandt toch nog in het doel...2-0.

Wissel 7e minuut: Guus eruit en Colin erin (rechtshalf en Joey zakt naar de rechtsachter positie).

In de 14e minuut een "vieze" overtreding op Max...gele kaart voor Devo. Wissel: Max eruit (blessure) en Guus erin.

20e minuut, corner voor Devo...goed genomen en kopbal in het doelgebied gaat het net in...3-0.

Nog een aantal reddingen van Brad en een wissel (24e minuut): Lars erin en Alex eruit...en we spelen de wedstrijd uit en het blijft 3-0.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Opstelling (4-4-2): Brad (1) - keeper,  Maarten (7) - laatste man, Thomas (8) - voorstopper, Geert (2) - linksback , Joey (9) - rechtsback, TJ (12) - linkshalf, Raul (11) en Alexander (15) - centrale middenvelders, Colin (5) - rechtshalf, Mees (10) en Gino (13) - spitsen.

Reserve: Gijs (3), Lars (4), Max (12) en Roel (14)

Niet aanwezig: Ali (11) en Mart (7) - blessure en Sem (6) - ziek

Eerste helft:

De eerste minuten van de wedstrijd gaan eigenlijk best goed, Wernhout staat aan kop en wint alles (zelfs veel met dubbele cijfers)..dus zullen we de druk gaan voelen. In de 10 minuut een bal op Gino en die loopt door tot aan de achterlijn. Komt in duel met de Wernhoutse verdediger en Gino valt, heeft last van zijn rug en moet gewisseld worden...Raul komt erin.

In de 15e minuut wordt de bal door NSV uitverdedigd, echter komt bij Wernhout terecht en een schot volgt...het is 1-0.

Er wordt door NSV uitgenomen, maar gelijk weer balverlies..aanval van Wernhout volgt en een schot op Brad, die de bal wegtikt...maar een Wernhouse speler ziet zijn kans en schiet (in de rebound)...2-0.

20e minuut, wissel: Joey eruit en Max erin.

Zo'n twee minuten later wordt de bal door Wernhout teruggespeeld op de keeper en die komt ver uit zijn goal. Raul kan de bal onderscheppen en schiet...2-1. In de 28e minuut nog een wissel: Geert eruit en Gijs erin.

In de rust: het gaat eigenljk helemaal zo slecht nog niet...stand is 2-1. Dus kan alle kanten nog op. Voor de tweede helft een wissel: Colin eruit en Lars erin. Lars gaat in de spits en Mees zakt naar de rechthalf positie.

Tweede helft

In de 5e minuut is het Wernhout die een schot op doel lost, wordt gehouden door Brad, maar komt weer bij een speler van Wernhout terecht en die schiet raak...3-1.

20e minuut: weer een afstandsschot van Wernhout...Brad kijkt in de zon en de bal gaat het doelnet in...4-1.

Wissel in 22e minuut: Mees eruit en Geert erin.

En daarna gaat het snel...in 24e minuut een aanval van Wernhout over rechts...goede voorzet en erin geknald...5-1

Wissel minuut 25: Lars eruit en Joey erin.

31e minuut: weer een aanval van Wernhout over rechts: en Brad wordt uitgespeeld: 6-1
32e minuut: lange bal van Wernhout over links, aanval en goal: 7-1
34e minuut: aanval van Wernhout over rechts, Brad komt uit de goal en duikt naar de bal bij de achterlijn. Wernhout speelt de bal naar de 16 en scoort weer: 8-1 (de eindstand).

 

 

NSV heeft geknokt, in de eerste helft slechts met een 2-1 achterstand. De tweede helft ging het wat moeilijker en in het laatste kwartier van de wedstrijd hebben we de moed laten zakken en werden we weggespeeld.

 
 
 
 
Zaterdag 23 november 2019: NSV J017-2 tegen Virtus JO17-3 (Competitie)
 
 
Opstelling (4-3-3): Brad (1) - keeper,  Sem (6) - laatste man, Thomas (8) - voorstopper, Geert (2) - linksback , Joey (9) - rechtsback, Gijs (3) - linkshalf, Raul (11) - centrale middenvelder, Mees (10) - rechtshalf, Alexander (15) - linksbuiten, TJ (14) - centrale spits en Colin (5) - rechtsbuiten.

Reserve: Gijs den Boer (7), Gino (13),  Lars (4) en Max (12)

Supporter:  Mart (7) en Roel (14) - geblesseerd 

Niet aanwezig: Ali (11)

Scheidsrechter: Jan Gommers

 

Eerste helft:

In de eerste minuten van de wedstrijd voelt NSV de druk, Virtus is iets sterker en dat blijkt als na 10 minuten de spits (16) van Virtus door de verdediging heen doorbreekt en onze keeper uitspeelt...0-1. In de 15e minuut weer een actie de spitsen van Virtus en nu is het de nummer 9 die de verdediging te slim/snel af is en scoort...het is 0-2.

De eerste wissel in de 30e minuut: Joey eruit en Max erin. 

Dan in de 35e minuut een uittrap van de keeper van Virtus, komt bij de spits (16) van Virtus terecht en edze neemt de bal goed aan. Speelt onze laatste man uit en trapt de bal door de benen van Brad...0-3. En met deze stand gaan we de rust in.

 

Wissels: Thomas eruit en Gijs (den Boer) erin - voorstopper. TJ eruit en Gino.erin (spits). Joey erin Raul eruit (Joey rechthalf en Mees schuift door naar centraal). Colin eruit en Lars erin (rechtsbuiten).

 

Tweede helft

Na 2 minuten is het NSV die toeslaat, een steekbal van Mees op Gino...Gino snelt naar voren en schiet...1-3.

12e minuut: Sem speelt terug op Brad en Brad schiet de bal over de middenlijn...komt bij Gino terecht en die rent weer met de bal de 16-meter van Virtus in en schiet...2-3.

Dan is het toch weer Virtus die in de 17e minuut die met 2 spitsen de verdediging van NSV weet uit te spelen en Brad het nakijken geeft...2-4.

Wissel 18e minuut: Joey eruit en TJ erin.

Weer breekt de spits (16) door, maar deze keer is Brad er goed bij met een prima redding.

20e minuut: Blessure van Sem, die gaat eruit en Raul komt erin.

Wissel in de 22e minuut: Lars eruit en Sem er weer in.

28e minut: Een pass aan Mees op Gino en die scoort makkelijk...3-5.

En dan in de 36e minuut een overtreding op Alexander in de 16 van Virtus en de scheids legt de bal op de stip. Penalty wordt genomen door TJ, is goed geplaatst en het is 4-5.

De hoop op gelijk spel wordt teniet gedaan door weer een actie van nr.16 van Virtus in de laatste mnuut, deze keer over links...en is weer de verdediging van NSV te snel af en scoort...4-6 (de eindstand).

 

Zwakke eerste helft en een veel beter tweede helft, maar toch niet de winst weten te pakken. Op naar de volgende wedstrijd (tegen Wernhout...de nummer 1).

Opstelling (4-3-3): Brad (1) - keeper,  Sem (6) - laatste man, Wiebes (7) - voorstopper, Geert (2) - rechtsback , Max (12) - linksback, Gijs (3) - linkshalf, Raul (14) - centrale middenvelder, Thomas (8) - rechtshalf, Alexander (15) - linksbuiten, Mees (10) - centrale spits en Joey (9) - rechtsbuiten.

Reserve: Ali (11) en Colin (5)

Supporter:  Mart (7) - geblesseerd 

Niet aanwezig: Lars (4 - afgemeldt) en Roel (14 - blessure)

 

Eerste helft:

Het doelpunt aan beide kanten blijft uit en NSV voelt de druk...Unitas is iets sterker in het spel..maar we houden stand en er zijn zelfs een paar kansen voor NSV. in de 20e minuut onze eerste wissel: Mees eruit en Ali erin.

En dan vijf minuten voor rust (35e minuut) is er een slimme spits van Unitas die de verdediging van NSV aftroeft...Brad komt nog uit zijn goal en duikt naar de geschoten bal, maar de bal gaat erlangs en belandt in het doel...het is 1-0.

 

In de rust bespreken we dat we wel aan spelen toekomen en er kansen zijn, maar de bal ging er nog niet in...dus vol blijven houden, feller spelen en de kans pakken wanneer het kan. De verdediging scherp op de links- en rechtsbuiten spelers, daar zit het gevaar...

 

Tweede helft:

Na 4 minuten spelen is het toch de linksbuiten van Unitas die doorbreekt en de bal langs Brad tikt...en staan we met 2-0 achter!

Wissel in de 7e minuut: Wiebe eruit en Colin erin. Thomas gaat voorstopper spelen en Colin rechtshalf.

In de 10e minuut: wissel (bij een corner voor Unitas) - Joey eruit en Mees erin.

Verwoede pogingen van Raul, Wiebe, Mees en Ali om een goal voor NSV te scoren hebben niet het gewenste resultaat. Een voorzet van Colin op op Ali, wordt door Ali met ilnks geschoten en gaat naast. Thomas vanaf de flank komt ver, maar wordt dan door de verdediging van Unitas onderschep. En zelfs Geert komt een keer vanuit de achterhoede met de bal, maar stuit uiteindelijk op de verdediging van Unitas. 20e minuut, wissel: Ali eruit en Wiebe er weer in.

In de 30e minuut moet Sem het veld verlaten met een flinke blessure (hard aangepakt door de spits van Unitas) en komt Ali er weer in.

 

We hebben "geknokt" en toch verloren. Unitas net een "maatje te groot"voor ons, het had toch gekund maar (ook) geen geluk deze keer.

Zaterdag 4 november 2019: NSV J017-2 tegn MOC'17 JO17-6 (Competitie)
 
 
Opstelling (4-3-3): Brad (1) - keeper,  Sem (6) - laatste man, Thomas (8) - voorstopper, Joey (9) - rechtsback , Max (12) - linksback, Geerts (2) - linkshalf, Mees (10) - centrale middenvelder, Gijs (3) - rechtshalf, Colin (5) - linksbuiten, Alexander (15) - centrale spits en Lars (4) - rechtsbuiten.

Reserve: Ali (11), Anthony (14 - gastspeler) en Xim (7 - gastspeler)

Supporters  Mart (7) en Roel (14) - beide geblesseerd 

Scheidsrechter: Martin Kuijer

 

Eerste helft:

Starten met Colin en Lars allebei op linksbuiten en Alexander centraal/rechts in de spits.

In de 2e minuut is het NSV die de aanval inzet. Bal gaat via Alex naar Mees en komt uiteindelijk bij Colin terecht in het 16-meter gebied. Colin lost een schot, de bal kaatst tegen het been van de keeper en belandt in het doel...1-0 voor NSV.

Maar dan ziet de scheids de vlagger van MOC met zijn vlag omhoog staan...buiten spel en het doelpunt wordt afgekeurd!

15e minuut, wissel: lLrs eruit en Ali erin,.

16e minuut: de bal wordt door MOC ver vooruit geschoten, een hoge bal en Sem kopt, maar hij raakt de bal maar net met zijn hoofd en gaat verder het doelgebied van NSV in...de spits van MOC ziet zijn kans en scoort...0-1.

20e minuut: een aanval wordt door Sem tegengehouden, hij schiet de bal naar voren maar komt in de voeten van een speler van MOC terecht...deze snelt naar voren en is de verdediging van NSV en Brad te snel en slim af...bal in het doel...0-2.

28e minuut: Net voor rust nog een gecoordineerde aanval van MOC over rechts...bal goed voorgegeven in het midden van het 16-meter gebied...daar staat een vrije man en deze schiet...0-3.

 

 

 

We gaan de rust in en krijgen (net als vorige week) weer een donderspeech. Geen wissels, wel gaan Alex en Mees van positie wisselen (Mees in de spits en Alex als centrale middenvelder).

 

 

 

 

 

Tweede helft:  

 

 

1e minuut: corner voor NSV, goed genomen, maar de keeper van MOC tikt de bal weg. Ali krijgt de bal in zijn voeten en schiet in het doel...1-3.

5e minuut, wissel: Colin eruit en Anthony erion.

19e minuut: De bal wordt van afstand door MOC in de 16 geschoten, verdedging van NSV wordt uitgespeeld door de spits van MOC en heeft het nakijken...hij scoort: 1-4.

Ondanks pogingen van Ali, Mees en Anthony (3 x kans) voorin, lukt het niet om de bal tussen de doelpalen te krijgen.

22e minuut, dubbele wissel: Max eruit - Xim erin en Ali eruit en Lars er weer in.   

Dan ligt het spel 10 minuten stil, want de keeper van MOC is geblesseerd geraakt en moet gewisseld worden (duurt even voordat MOC iemand heeft die wil keepen).

25e minuut, wissel: Gijs eruit en Colin erin (Colin op linkshalf en Geert schuift naar de rechtshalf positie).

26e minuut: een overtreding van MOC in het 16-meter gebeid...de scheidsrechter legt de bal op de stip. penalty wordt genomen door Brad...en die mist.

 

Het blijft 1-4...een belabberde 1e helft en nog redelijk goed teruggekomen in de 2e helft. Met meer aanvallend spel van NSV, maar zonder het gewenste resultaat.

 

 

 

 

 

 

 

Volgende week uit tegen DEVO JO17-2...dus op naar Bosschenhoofd!
Opstelling (4-3-3): Brad (1) - keeper,  Sem (6) - laatste man, Geert (2) - voorstopper, Thomas (8 ) - rechtsback , Roel (14) - linksback, Gijs (3) - linkshalf, Mees (10) - centrale middenvelder, Joey (9) - rechtshalf, Alexander (15) - linksbuiten, Colin (5) - centrale spits en Lars (4) - rechtsbuiten.

Reserve: Ali (11) en Max (12)

Afwezig;  Mart (7) - blessure 

 

Eerste helft:

NSV is niet scherp en dat merken we al na 15 minuten. JEKA breekt door de verdedeging heen en kan handig scoren..het is 1-0.

20e minuut, wissel: Lars eruit en Ali erin.

25e minuut, wissel: Joey eruit en Max erin.

We houden ternauwernood stand en weten met "kunst en vliegwerk" nog meer tegendoelpunten te voorkomen. En dan in de 35e minuut is het Ali die wordt aangespeeld en twee verdedigers van JEKA uitspeelt, hij ziet een gaatje ontsaan en schiet op doel achter een verdediger langs. Hierdoor ziet de keeper de bal niet aankomen en eindigd in het doel...1-1 (we staan gelijk).

 

 

 

We gaan de rust in en krijgen een donderspeech, wissels: Colin eruit - Lars erin en Geert eruit - Joey erin.

 

 

 

Tweede helft:  

 

 

10e minuut, wissel: Roel eruit (blessure) en Geert erin.

20e minuut, wissel: Gijs eruit en Colin erin. 

In de 22e minuut krijgt de linkerspits van JEKA de bal aangespeeld en kan doorstomen tot in het 16-meter gebied en schiet...het is 2-1.

We creeeren geen kansen, spelen iets beter dan in de 1e helft...maar komen niet echt tot aan een doeltreffende actie toe. Dan in de 35e minuut weer een gevaarlijke actie van JEKA (de recterspits deze keer). Thomas rent ,met de spits mee, het 16-meter gebied in en wanneer deze spits de bal net kwijt is, raakt Thomas hem aan en hij valt. De scheidsrechter legt de bal op de stip, de penalty wordt koel genomen en het is 5 minuten voor tijd 3-1.

 

 

 

 

 

Niet onze beste wedstrijd, dit verlies was niet nodig geweest tegen JEKA...inzet, overtuiging, team-work en vooral beleving moet weer terug komen in dit team. Volgende week thuis tegen MOC'17, dan wellicht nieuwe kansen!

Opstelling (4-3-3): Brad (1) - keeper,  Sem (6) - laatste man, Thomas (8) - voorstopper, Geert (2) - rechtsback , Roel (14) - linksback, Gijs (3) - rechtshalf, Mees (10) - centrale middenvelder, Alexander (15) - rechtshalf, Jente (11) - linksbuiten, Joey (9) - centrale spits en Britt (7) - rechtsbuiten.

Reserve: Colin (5), Lars (4) en Max (12)

Afwezig; Ali (11) - afgemeldt en Mart (7) - blessure 

 

Eerste helft:

Bal wordt uitgenomen en Thomas speelt de bal naar voren, Britt tikt de bal naar het midden. Mees schet een hoge bal over de keeper van Hoeven heen en het is 1-0 (in de 1e minuut).

Dit blijft het zo'n 40 minuten lang, met kansen voor beide teams...maar de spitsen van Hoeven blijven gevaarlijk. Hoeven speelt lange ballen naar voren en de snelle aanvallers breken dan door de linie van NSV heen. Lopen naar voren, met als doel om te scoren (uiteraard). Drie tot vier keer toe is het buiten spel, maar in de blessure tijd krijgt de linkerspits (nr. 11) de bal en is de verdedeging van NSV te snel af...hij lost een schot en Brad is kansloos...het is 1-1 (net voor rust).

 

 

Geen wissels in de rust, dus met hetzelfde team het veld weer op en gewaarschuwd voor de lange allen en snelle sptsen...dus hou de achterhoede voldoende achterin...

 

Tweede helft:

 

 

10e minuut, wissel: Joey eruit en Max erin.

20e minuut, dubbele wissel: Britt en Jente eruit - Colin en Lars erin. 

21e minuut, wissel: Roel eruit (blessure) en Joey er weer in.

We behouden de gelijkstand lang...tot de 30e minuut, dan weer een lange bal naar voren van Hoeven en weer die spits (nr. 11) die de bal meeneemt over de linkerkant. De verdediging van NSV is nergens meer te zien en Brad staat er alleen voor...hij duikt naar de bal die geschoten wordt...maar kan er niet bij en Hoeven  weer op voorsprong: 1-2.

De laatste 10 minuten krijgen we het tij niet gekeerd...het blijft 1-2...dus op het nippertje verloren.

 

 

 

We hebben er hard voor gestreden, maar de spits van Hoeven (nr. 11) was ons 2x te slim af...jammer maar hier leren we weer van en op naar de volgende wedstrijd.

Opstelling (4-3-3): Brad (1) - keeper,  Matthijs (13) - laatste man, GThomas (8) - voorstopper, Geert (2) - rechtsback , Roel (14) - rechtsback, Gijs (3) - linkshalf, Mees (10) - centrale middenvelder, Guus (7) - rechtshalf, Alexander (15) - linksbuiten, Joey (9) - centrale spits en Britt (6) - rechtsbuiten.

Reserve: Ali (11), Colin (5), Lars (4) en Max (12) 

 

Eerste helft:

We gaan behoorlijk goed van start en dat heeft al snel resultaat , in de 10 minuut kan Guus doorbreken maar hij wordt net voor het 16-meter gebied onderuit gehaald. Vrije trap genomen door Mees en de bal gaat naast het muurtje van Schijf langs en in de korte hoek van het doel....het is 1-0.

15e minuut, wissel: Joey eruit en Ali erin en gaat rechtsbuiten spelen. Britt naar de centrale spits positie.

De eerste helft spelen we zonder verdere doelpunten uit..er zijn kansen voor beide partijen, maar NSV houdt stand. In de laatse minuut nog een acitie van Schijf, beide spitsen komen nog even gevaarlijk door. Maar Brad komt net op tijd uit en kan de bal houden...we gaan de rust in.

 

 

Tweede helft:

 

Wissels: Geert eruit en Max erin (linksback). Britt eruit en Colin erin (centrale spits). 

In de 2e helft meer druk door Schijf, we moeten flink de verdediging in en Brad moet een aantal keer ingrijpen. Maar we houden de nul en hebben zelf ook nog een aantal goede kansen die er jammer genoeg (ook) niet in gaan. In de 30e minuut wordt Ali er net voor de 16-meter lijn getackeld en krijgen we weer een vrije trap mee...weer genomen door Mees, maar deze keer houdt de keeper van Schijf de bal. Eindstand blijft dus 1-0.

Wissels in de 2e helft: 15e minuut Thomas eruit en Joey erin op de rechtshalf positie en Guus gaat voorstopper spelen. In de 17e minuut: Gijs eruit en Lars erin. De 25e minuut: Guus eruit en Geert erin. 28e minuut: Colin eruit en Britt erin.

 

Iedereen keihard gewerkt en de eerste 3 punten van deze competitie dus welverdiend

Opstelling (4-3-3): Brad (1) - keeper,  Matthijs (13) - laatste man, Geert (2) - voorstopper, Roel (14) - linksback , Sem (6) - rechtsback, Gijs (3) - linkshalf, Mees (10) - centrale middenvelder, Mart (7) - rechtshalf, Alexander (15) - linksbuiten, Ali (11) - centrale spits en Joey (9) - rechtsbuiten.

Reserve: Colin (5), Lars (4), Max (12) en Thomas (8)

Eerste helft:

We zien een heel andere wedstrijd dan onze eerste paar ( beker) wedstrijden, NSV laat goed voetbal zien en heeft eigenlijk de overhand in het spel. Ondanks een aantal kansen (voor beide partijen en een aantal reddingen van Brad en prima verdedigend werk van Sem, Matthijs en Roel) komt het niet tot een doelpunt en gaan we met 0-0 de rust in.

Wissels in de 1e helft: na 30 minuten: Joey eruit en Thomas erin en in de 33e minuut: Gijs eruit (blessure) en Max erin.

Tweede helft:

Geen wissels, we gaan met dezelfde opstelling verder.

In de 10e minuut een onbewaakt moment in de verdediging van NSV. DSE breekt door met twee aanvallers en paassen de bal goed aan elkaar over en het is 1-0.

15e minuut: Mart eruit met flinke blessure (zweepslag blijkt later) en Lars erin.

Ondanks behoorlijk wat pogingen van NSV komen we niet tot het tegendoelpunt, qua voetballen gaan we ongeveer gelijk op met DSE (NSV speelt iets beter). Onze verdediging blijft scherp en Brad houdt alle ballen uit het doel van NSV. De middenvelders en voorhoede van NSV werken hard om de stand te veranderen...maar het lukt (nog) niet.

25e minuut: Lars eruit en Gijs erin.

35e minuut: Max eruit en Colin erin.

In de 36e minuut is het Colin die een steekballetje op Alexander speelt, Alexander gaat via de linkerkant op het doel van DSE af en schiet. De bal wordt tegengehouden door de keeper van DSE...maar dan komt Ali over rechts aangesneld, onderschept de bal en kan in de rebound scoren...het is 1-1 met nog zo'n 4 tot 5 minuten te spelen.

We spelen de wedstrijd bijna uit en dan slaat het noodlot in de laatste minuut (seconden) toe. Na een redding van Brad, moet hij de bal uitnemen. Hij staat op het punt om te schieten en Roel vraagt om de bal. Brad rolt de bal naar Roel toe, maar de rechterspits van DSE ziet zijn kans en pakt de bal van Roel af. Neemt de bal mee naar het 16 meter gebied en speelt de andere spits van DSE aan en zijn schot gaat langs Brad en in het doel...2-1. En daarna fluit de scheids af.

Vandaag verloren op een inschatingsfout in de laatste seconden van de wedstrijd...had niet nodig geweest, maar daar leren we van en zal dus niet meer gebeuren!

Wel veel beter voetbal laten zien dan onze eerdere bekerwedstrijden, dus dat geeft weer moed voor de rest van de competitie.

Tweede en gelijk de laatste bekerwedstrijd, thuis tegen Heerle (HSC'28) JO17-1.

 

 Opstelling (4-3-3): Brad (1) - keeper,  Thomas (8) - laatste man, Geert (2) - voorstopper, Roel (14) - linksback , Mart (7) - rechtsback, Gijs (3) - linkshalf, Sem (6) - centrale middenvelder, Colin (5) - rechtshalf, Alexander (15) - linksbuiten, Joey (1) - centrale spits en  Lars (4) - rechtsbuiten.

Reserve: Martijn (12 - gastspeler)

Afgemeld: Mees (10) - mee met JO17-1 en Max (12) - blessure

 

Eerste helft:

We zien gelijk dat HSC het spel domineerd, toch houden we het nog lang vol zonder een doelpunt tegen te krijgen. In de 15e minuut de eerste wissel: Colin eruit en Martijn erin.

In de 25e minuut krijgen we een penalty tegen (door hands van Thomas), dez e gaat er niet in door een goede redding door Brad en ook geen rebound..de bal wordt weggewerkt...daar komen we goed vanaf. Toch bij een volgende spelhervatting, in de 32e minuut, een goed genomen corner van HSC en een perfecte kopbal de eerste goal...het is 0-1. Kort daarna in de 38e minuut een vrije trap voor HSC vlak voor de 16 meter lijn, deze wordt direct op het doel geschoten en gaat de bovenhoek in...0-2. In deze eerste helft moet Brad toch nog 4 tot 5 keer ingrijpen en zo voorlkomen dat we niet verder achter komen....maar aan voetballen zijn we niet echt toegekomen.

 

Tweede helft:

Wissel: Lars eruit en Colin er weer in (linkshalf). Verder beperken we ons in dit verslag tot de wissels en doelpunten, meer valt er niet te zeggen over deze 2e helft.

3e minuut, wissel: Gijs eruit (blessure) en Lars erin.

5e minuut: Vrije trap van HSC, Thomas wordt gepassered door de spits en schiet de bal op doel, veranderd nog iets van richting en komt in het doel van NSV terecht...0-3.

15e minuut: Ingooi HSC, rechtsbuiten van HSC neemt de bal mee, de voorzet komt in de 16 terecht en de spits tikt makkelijk in...0-4.

17e minuut: Een soortgelijke aanval van HSC...over links nu, voorzet en de bal wordt het doel van NSV ingeknald...0-5.

Wissel: Martijn eruit en Lars er weer in.

20e minuut: HSC met een lange bal naar voren, spits pakt op...gevlagd voo buitenspel, maar de scheids laat doorspelen...spits scoort handig...0-6.

22e minuut: Ingooi van NSV, Alexander gaat alleen met de bal over links en net als hij voor de keeper staat tikt hij de bal tussen de paal en de keeper door en over de doellijn...1-6.

26e minuut: Het is druk in het 16 meter gebied van NSV, een slap trapje van een middenvelder van HSC en de bal belandt in de goal...1-7.

28e minuut: Weer een penalty door een hands bal van NSV, spits van HSC neemt deze en scoort makkelijk...0-8.

29e minuut: Nadat de bal is uitgenomen door NSV, neemt HSC het over en breekt door de verdediging van NSV heen met 3 man...we worden uitgespeeld en HSC scoort...1-9.

30e minuut: HSC zet weer de aanval in, vanaf de middenlijne dze keer...verdediging van NSV heeft het nakijken en Brad is machteloos...1-10.

33e minuut: Vrije trap voor HSC vanaf de 16 meter lijn, en weer de bal in het doel...1-11.

35e minuut: HSC breekt nog 1x door en de spitsen scoren weer zonder al teveel moeite...1-12.

 

Vandaag weer laten zien hoe het niet moet, we gaan er maar vanuit dat de competitie beter spel en uitslagen gaat laten zien.

Volgende week de eerste competitie wedstrijd, thuis tegen Hoeven JO17-2.

 

Na de afgelaste wedstrijd tegen MOC vorige week (tegenstander kon op laatste monent niet), nu de eerste beker-wedstrijd van dit seizoen, uit naar Wouw tegen Cluzona JO17-1 (een 3e klasse team)

 

Opstelling (4-3-3): Brad (1) - keeper,  Sem (6) - laatste man, Mart (7) - voorstopper, Geert (2) - linksback , Roel (14) - rechtsback, Joey (9) - linkshalf, Mees (10) - centrale middenvelder, Colin (5) - rechtshalf, Alexander (15) - linksbuiten, Ali (11) - centrale spits en  Thomas (8) - rechtsbuiten.

Reserves: Lars (4) en Max (12)

Afgemeld: Gijs (3)

 

Eerste helft:

We merken gelijk de druk van Cluzona, we komen nauwelijks aan de bal en na 11 minuten spelen breekt de spts van Cluzona door en scoort met een hard schot...1-0.

In de 20e minuut komt de linksbuiten van Cluzona aangesneld met de bal, Sem maakt nog een sliding maar de spits neemt de bal behendig mee en kan een hoge bal over Brad heen tikken en het is alweer 2-0.

Dubbele wissel: Colin eruit en Lars erin (rechtshalf) en Geert eruit en Max erin (linksachter).

In de 30e minuut weer een goed uitgespeelde aanval van Cluzona, verdediging van NSV heeft het nakijken. Hoge bal en weer scoort Cluzona: 3-0.

In de 35e minuut nog een wissel; Thomas eruit en Geert er in. En zo'n 5 minuten later het fluitsignaal voor de rust.

 

De 2e helft moet er anders uit gaan zien, rust en overspelen..we zullen moeten gaan voetballen!

Andere opstelling (4-4-2): Brad (1) - keeper,  Sem (6) - laatste man, Mart (7) - voorstopper, Joey (9) - linksback , Roel (14) - rechtsback, Geert (2) - linkshalf, Mees (10) - verdedigende middenvelder, Lars (4) - rechtshalf, Alexander (15) - aanvallende middenvelder, Ali (11) - rechter spits en  Thomas (8) - linker spits.

Reserves: Colin (5) en Max (12)

 

Tweede helft:

Niet veel beter, eigenlijk nog slechter dan de 1e helft.

9e minuut: Cluzona komt door over links, voorzet en in de 16 wordt de bal ingeknald...4-0.

Wissel: Lars eruit en Colin er weer in (rechtshalf).

20e minuut; Weer Cluzona die een prima (hoge) voorzet geeft en de bal wordt behendig ingetikt.5-0

Wissel: Joey eruit en Lars er weer in.

23e minuut: De linker spits van Cluzona wordt aangespeeld, krijgt alle ruimte om door te gaan naar de 16 meter lijn. Hij lost een schot en Brad is kansloos...6.0.

30e minuut: de verdediging van NSV wodt uitgespeeld door 2 man, een voorzet en de bal wordt ingetikt. Toch nog gevlagd voor buitenspel, maar de scheids keurt de goal niet af...7-0.

33e minuut: doeltrap voor NSV, Brad speelt de bal naar de verdediging, maar het rapje is te slap en onnauwkeurig en wordt onderschept door cluzoa. Die zien hun kans en scoren...8-0.

35e minuut: Nog een wissel, Sem eruit (met kramp) en Max erin. Mart gaat als laatste man en Geert als voorstopper spelen. 

 

Een wedstrijd die gespeeld is zoals het niet hoort, Cluzona was duidelijk "een maatje te groot" voor NSV. De uitslag on voetbal.nl staat op 7-0...zou de scheids dan toch nog die voorlaatste goal niet hebben meegeteld? of wellicht de tel zijn kwijtgeraakt?...hoe dan ook dik verloren. Niet getreurd...op naar de volgende wedstrijd!